COROS

A Coros az Év sportórája

 

A Coros Apex multisport órát választották a Runner’s World amerikai szerkesztői a 2019-es év legjobb futóórájának, egyben kiegészítő felszerelésnek.
A népszerű futómagazin készítői az elmúlt időszakban nagy figyelmet szenteltek az órának, és pozitívan értékelték működését, ennek eredményeként választották meg az órát az év legjobb termékének.

 

 

A Coros sportórát olyan híres futók használják, mint a 24 órás futás női világcsúcstartója, az amerikai Camille Herron, vagy az ultrafutó Sage Canaday és Timothy Olson. Az óra különlegessége a rendkívül hosszú üzemideje, ami folyamatos GPS használat mellett 35 óra, emellett minden olyan funkciót tud (pulzusmérés, GPS rögzítés, navigáció, egyéni edzéstervezés lehetősége), amire egy sportolónak szüksége lehet szabadtéri sportolás közben. A Coros Apex könnyen és praktikusan használható multisport óra, amely a hobbisportolóknak és a profiknak is segítségére lehet az edzések során, akár futnak, akár kerékpároznak, triatlonoznak, vagy úsznak.

A Coros sportórák Magyarországon is megvásárolhatók a Spuri Futóboltban, a Nyúlcipőboltban, a Sarkcsillag Sport boltban, valamint Zerge.hu üzletében.