GU

GU – az indulás sztorija

A GU-t az innováció hozta létre, és ez az innováció alkotta meg 25 évvel ezelőtt az első energiagélt is. A márka missziója, hogy optimalizálja a sporttáplálkozást, és maximálisan kiszolgálja azokat a sportolókat, akik a GU-t választják.

Amikor Dr. Vaughan megalkotta az első energiagélt, az ultrafutó lányának szeretett volna segíteni, hogy csúcsteljesítményt nyújthasson. Akkoriban jóformán csak energiaszeletek léteztek a piacon, amik fűrészpor-téglákra hasonlítottak, nem ételekre, a bennük lévő összetevők miatt pedig nehezen emészthetők voltak, és bélproblémákat okoztak.

Dr. Vaughan az új energiagéllel egy forradalmi alternatív ételt hozott létre, amely a legszükségesebb szénhidrátokat, valamint az izmok támogatásához szükséges esszenciális aminosavakat tartalmazza: így született meg a GU, ez a ragacsos csoda, amelyet a test szinte másodpercek alatt képes hasznosítani sportolás közben.

Az azóta eltelt 20 évben a márka számtalan fejlesztésen ment keresztül, új recepteket alkotott meg és a legfrissebb tudományos kutatásokat hívja segítségül ahhoz, hogy még jobb termékeket hozhasson létre. De az egyszerűség, ez a két betű, a G és az U hozza vissza a gyökereket, ezek emlékeztetnek arra, hogy a márka egyszerű maradjon – és adja meg a sportolók testének a lehető leggyorsabban és legkönnyebben azt, amire sportolás közben szükség van.

A GU atyja, Bill Vaughan a múlt héten hunyt el. Köszönjük neki a GU termékeket, nyugodjék békében.