Hírek

“Kényelem, csillapítás, sebesség” – Flander Marci és a HOKA Carbon X

Hússzoros Ironman teljesítő nagykövetünk, Flander Marci mesél a HOKA Carbon X-ben szerzett tapasztalatairól.

HOKA Mach 2: igazi gyöngyszem a gyors cipők között

Allaga Tamás HOKA nagykövet jó ideje “teszteli” a Mach 2-t, és most megosztotta velünk a cipővel kapcsolatos tapasztalatait.

Villám akcióban: ilyan a futás HOKA Tracerben

Flander Marci villámlábú triatlonos nagykövetünk egyik kedvenc modellje a HOKA Tracer, amit futóknak és triatlonosoknak is egyaránt jó szívvel tud ajánlani.

Régebbi hírek

Rólunk

Mi az a Raven Brands?

A Raven egy krakkói kereskedő cég, 2005 óta magas minőségű ruházat, cipő és túrafelszerelés forgalmazásával foglalkozunk.

2009-ben kezdtük el a saját márkánk, a kempingfelszerelésre fókuszáló Rockland fejlesztését és forgalmazását. Több kelet-európai országban így Magyarországon is kizárólagos forgalmazói vagyunk a Rockland, Teva és Hoka One One márkáknak.

Az egészséges és sportos életmód lelkes támogatóinak, aktív sportolóknak, vásárlóknak és végfelhasználóknak tartjuk magunkat, nem pedig üzletembereknek.

Együtt egy nagy outdoor családot alkotunk- számunkra a hegyek, a sport, az utazás és a futás nem csak hobbi, hanem szenvedély, amit a munkánk kapcsán is élvezni tudunk.

Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk forgalmazott termékek mindenkit segítenek a sportos szenvedélyeinek vagy célkitűzéseinek eléréseben

Elérhetőségeink

2040 Budaörs, Gyár utca 2. - Fashion Trend
0036 30 602 0399