Hírek

Ha a triatlonos terepre megy, akkor Hoka Challegert húz!

Triatlonista nagykövetünk, Flander Marci terepen is szokot, és ha már oda megy, akkor természetes, hogy olyan cipőt választ, amit nem aszfaltra terveztek. Jöjjön Marci véleménye a HOKA Challenger ATR 5-ről!

Technikás, ragaszkodó, tempós: Hoka Torrent teszt

Allaga Tomi az elmúlt fél évben nagyon sokat futott a Torrentben, és most leírta a tapasztalatait.

Flander Marci: “Idén szeretném megcsinálni a 20. Ironman-emet”

Triatlonista nagykövetünk, Flander Marci idén sem szűkölködik majd versenyekben és programokban!

Régebbi hírek

Rólunk

Mi az a Raven Brands?

A Raven egy krakkói kereskedő cég, 2005 óta magas minőségű ruházat, cipő és túrafelszerelés forgalmazásával foglalkozunk.

2009-ben kezdtük el a saját márkánk, a kempingfelszerelésre fókuszáló Rockland fejlesztését és forgalmazását. Több kelet-európai országban így Magyarországon is kizárólagos forgalmazói vagyunk a Rockland, Teva és Hoka One One márkáknak.

Az egészséges és sportos életmód lelkes támogatóinak, aktív sportolóknak, vásárlóknak és végfelhasználóknak tartjuk magunkat, nem pedig üzletembereknek.

Együtt egy nagy outdoor családot alkotunk- számunkra a hegyek, a sport, az utazás és a futás nem csak hobbi, hanem szenvedély, amit a munkánk kapcsán is élvezni tudunk.

Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk forgalmazott termékek mindenkit segítenek a sportos szenvedélyeinek vagy célkitűzéseinek eléréseben

Elérhetőségeink

2040 Budaörs, Gyár utca 2. - Fashion Trend
0036 30 602 0399